loader image
Close
ВСП "Сумський фаховий коледж НУХТ"
МенюМеню
  • Про коледж
    • Загальна інформація
    • Керівництво коледжу
    • Циклові комісії
      • Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології
      • Комп’ютерна інженерія
      • Харчові технології
        • Виробництво харчової продукції
        • Виробництво борошняних, кондитерських виробів і харчових концентратів
      • Ресторанне обслуговування
    • General information about the college
    • ППО ВСП «СФК НУХТ»
    • Ми в соціальних мережах
      • YouTube
      • Facebook
      • Instagram
    • Електронна бібліотека ВСП «СФК НУХТ»
  • Публічна інформація
  • Студенту
  • Вступнику
  • Викладачу
  • Освітній процес
  • Контакти
  • EN

Звіти

ВСП "Сумський фаховий коледж НУХТ"Звіти
Звіти scpp 17 Грудня, 2018 21 Січня, 2022
  • Установчі документи
    • Ліцензія
    • Статут
    • Положення Про ВСП “СФК НУХТ
  • Нормативні документи
    • Закон України «Про фахову передвищу освіту»
    • Правила призначення стипендій у ВСП “СФК НУХТ”
    • Правила внутрішнього розпорядку
    • Кодекс академічної етики
  • Фінансові документи
  • Державні закупівлі
    • Закупівлі
    • Річні плани закупівель
  • Запобігання корупції
    • Нормативно-правова база
    • Методичні рекомендації
  • Звіти
  • Організація освітнього процесу
    • Освітній процес
2020-2021

Звіт директора про основні показники діяльності коледжу за 2020 – 2021 роки

2020 рік

Річний звіт "Сумський фаховий коледж Національного університету харчових технологій"

2019 рік

Річний звіт "Сумський фаховий коледж Національного університету харчових технологій"

Контакти

вулиця Ярослава Мудрого, 60, Суми, Сумська область
  +38 (0542) 61-04-35

  +38 (0542) 61-05-23

  [email protected]

ВСП “Сумський фаховий коледж НУХТ”. ©2025 All rights reserved.
ВСП "СФК НУХТ"

ВСП "Сумський фаховий коледж НУХТ"

  • Про коледж
    • Загальна інформація
    • Керівництво коледжу
    • Циклові комісії
      • Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології
      • Комп’ютерна інженерія
      • Харчові технології
        • Виробництво харчової продукції
        • Виробництво борошняних, кондитерських виробів і харчових концентратів
      • Ресторанне обслуговування
    • General information about the college
    • ППО ВСП «СФК НУХТ»
    • Ми в соціальних мережах
      • YouTube
      • Facebook
      • Instagram
    • Електронна бібліотека ВСП «СФК НУХТ»
  • Публічна інформація
  • Студенту
  • Вступнику
  • Викладачу
  • Освітній процес
  • Контакти
  • EN
  • Установчі документи
    • Ліцензія
    • Статут
    • Положення Про ВСП “СФК НУХТ
    • Back
  • Нормативні документи
    • Закон України «Про фахову передвищу освіту»
    • Правила призначення стипендій у ВСП “СФК НУХТ”
    • Правила внутрішнього розпорядку
    • Кодекс академічної етики
    • Back
  • Фінансові документи
  • Державні закупівлі
    • Закупівлі
    • Річні плани закупівель
    • Back
  • Запобігання корупції
    • Нормативно-правова база
    • Методичні рекомендації
    • Back
  • Звіти
  • Організація освітнього процесу
    • Освітній процес
    • Back

menu_stud

  • Дистанційне навчання
  • Скринька довіри
  • Розклад занять
  • Графік навчального процесу
  • Рейтингові списки
  • Психологічна служба
    • Педагогам
    • Батькам
    • Студентам
    • Тести
    • Цікава психологія
    • Стоп булінг
    • Back
  • Гід студента
    • Бібліотека
    • Гуртожиток
    • Back
  • Самоврядування
  • Реквізити для оплати
Scroll Up