Кандидат технічних наук, голова циклової комісії ресторанного обслуговування та виробництва харчової продукції, викладач вищої категорії ВСП “Сумський фаховий коледж Національного університету харчових технологій”. Випускниця коледжу 1996 р. спеціальності «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчових концентратів».
У 1996 році захистила дипломну роботу, отримала диплом молодшого спеціаліста і згідно направлення розпочала свою трудову діяльність на Артемівському хлібозаводі (м. Артемівськ, нині м. Бахмут Донецької області). З 1996 по 2006 рік працювала техніком-технологом, з 2006 року – майстром та в.о. начальника цеху ЗАТ «Артемівський хлібокомбінат».
На подальшу долю вплинув вступ до заочного відділення НУХТ за напрямом «Харчові технології та інженерія», завдяки якому в 2007 році була прийнята на посаду лаборанта, пізніше – майстра виробничого навчання СТХП НУХТ. З 2008 року працюю викладачем спецдисциплін.
У 2018 році захистила дисертацію на тему: «Використання високобілкової рослинної сировини у технології хлібобулочних виробів спеціального дієтичного споживання» та отримала науковий ступінь кандидата технічних наук. Автор 20 друкованих праць у міжнародних та фахових виданнях, у тому числі 4 патентів України на корисну модель.
Завдяки рідному закладу, відчуваю себе щасливою, тому що займаюся улюбленою справою!

Людмила Черниш
Comments for this post are closed.