Олександр Бессараб

Олександр Бессараб
    

Заслужений працівник освіти України.

Професор, кандидат технічних наук, завідувач кафедри технології консервування, проректор з навчально-виробничої діяльності та розвитку Національного університету харчових технологій.

Випускник Сумського технікуму цукрової промисловості 1970 р., спеціальність - “Експлуатація автоматичних пристроїв в харчовій промисловості”. Після коледжу навчався на теплоенергетичному факультеті Київського технологічного інституту харчової промисловості за спеціальністю «Теплоенергетика». Отримав кваліфікацію інженера-промтеплоенергетика. У 1988 р. захистив дисертацію на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук за спеціальністю — 05.18.12 «Процеси і апарати харчових виробництв».

Наукові дослідження присвячені вдосконаленню процесів сушіння, тепло- і енергозбереженню, тепловому обробленню харчових продуктів, розробленню технологій харчових продуктів оздоровчої та профілактичної дії.

Comments for this post are closed.