Сумський коледж харчової промисловості НУХТ
  • Коледж
    • Історія
    • Спеціальності
      • Монтаж, обслуговування засобів і систем автоматизації технологічного виробництва
      • Обслуговування комп’ютерних систем і мереж
      • Виробництво харчової продукції
      • Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів
      • Виробництво цукристих речовин та полісахаридів
    • Викладацький склад
    • Аудиторії
    • Рубрики
      • Євросоюз
      • Інформаційний матеріал про права людини/дитини
      • Безпека в інтернеті
    • Відеотека
    • Доступ до публічної інформації
    • Річні плани закупівель
    • Анкета студента/випускника
    • Стара версія сайту
  • Діяльність
  • Студенту
    • Рада
      • Склад студентської ради
      • Функції студентської ради коледжу
    • Гордість коледжу
    • Розклад занять
    • Рейтингові списки
    • ЗНО 2018
      • Пробне ЗНО
      • Особливості ЗНО 2018
      • Український центр оцінювання якості освіти
      • Харківський регіональний центр оцінювання якості освіти
  • Структура коледжу
    • Бібліотека
    • Виховна робота
    • Психологічна служба
    • Підрозділ практики та працевлаштування
      • Загальна інформація
      • Бази практик
      • Вакансії
      • Документи
    • Спортивне виховання
  • Вступникам
  • Контакти
  • Розклад
  • Заміни

Структура коледжу

Сумський коледж харчової промисловості НУХТСтруктура коледжу
Структура коледжу scpp Листопад 3, 2017 Січень 10, 2018

Бібліотека

  • Історія бібліотеки
  • Діяльність бібліотеки
  • Перелік літератури спеціальностей
  • Правила користування бібліотекою
Контакти

вулиця Ярослава Мудрого, 60, Суми, Сумська область
  +38 (0542) 61-04-35

  +38 (0542) 61-05-23

  mail@stpp.sumy.ua

 

Сумський коледж харчової промисловості НУХТ. ©2017 All rights reserved.
СКХП НУХТ
  • Коледж
    • Історія
    • Спеціальності
      • Монтаж, обслуговування засобів і систем автоматизації технологічного виробництва
      • Обслуговування комп’ютерних систем і мереж
      • Виробництво харчової продукції
      • Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів
      • Виробництво цукристих речовин та полісахаридів
      • Back
    • Викладацький склад
    • Аудиторії
    • Рубрики
      • Євросоюз
      • Інформаційний матеріал про права людини/дитини
      • Безпека в інтернеті
      • Back
    • Відеотека
    • Доступ до публічної інформації
    • Річні плани закупівель
    • Анкета студента/випускника
    • Стара версія сайту
    • Back
  • Діяльність
  • Студенту
    • Рада
      • Склад студентської ради
      • Функції студентської ради коледжу
      • Back
    • Гордість коледжу
    • Розклад занять
    • Рейтингові списки
    • ЗНО 2018
      • Пробне ЗНО
      • Особливості ЗНО 2018
      • Український центр оцінювання якості освіти
      • Харківський регіональний центр оцінювання якості освіти
      • Back
    • Back
  • Структура коледжу
    • Бібліотека
    • Виховна робота
    • Психологічна служба
    • Підрозділ практики та працевлаштування
      • Загальна інформація
      • Бази практик
      • Вакансії
      • Документи
      • Back
    • Спортивне виховання
    • Back
  • Вступникам
  • Контакти
  • Розклад
  • Заміни
Scroll Up