- Лабораторія мікропроцесорних систем та програмного забезпечення
- Лабораторія архітектури комп’ютерів
- Лабораторія периферійних пристроїв, системного програмування
- Кабінет хімії
- Кабінет економічних дисциплін. Кабінет обліку і звітності в галузі.
- Кабінет устаткування закладів ресторанного господарства
- Кабінет української мови та літератури, зарубіжної літератури
- Лабораторія теоретичних основ електротехніки
- Лабораторія організації обслуговування та барної справи
- Лабораторії монтажу, налагодження та експлуатації технічних засобів автоматизованих систем
- Лабораторія фізики, астрономії, основ теплотехніки
- Кабінет “Лабораторія фізичної хімії”
- Кабінет комп’ютерної графіки
- Лабораторія «Технологія приготування їжі»
- Лабораторія технології галузі та технохімконтролю
- Кабінет комп’ютерної електроніки та схемотехніки
- Лабораторія мікробіології та фізіології харчування
- Кабінет обладнання галузі. Промсанітарія
- Кабінет технології хлібопекарських, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів. “Метрології, стандартизації, сертифікації і управління якістю”
- Кабінет інженерної графіки
- Кабінет історії України та всесвітньої історії
- Кабінет обслуговування в закладах ресторанного господарства»
- Лабораторія теоретичних основ електротехніки, електрорадіовимірювань, теорії електромагнітних кіл та автоматизованого електроприводу.
Лабораторія оснащена інформаційними стендами з класифікаціями процесів, а також апаратів: молоткова дробарка, ситовий класифікатор, прилад для визначення наведеної довжини і моменту інерції молотків дробарки, плунжерна гідравлічна установка для дослідження процесу пресування, лопатева мішалка, абсорбційна установка, конвективна сушарка, вакуумна сушарка.
Лабораторне обладнання представлене установками для проведення механічних, гідромеханічних, теплових та масообмінних процесів харчових виробництв.
В процесі навчання в лабораторії процесів і апаратів студенти отримують знання з наукових принципів апаратно-технологічного оформлення процесів харчових виробництв, оцінки основних техніко-економічних характеристик устаткування та набувають компетенції, пов’язані зі створенням і експлуатацією машин і апаратів харчових виробництв, освоєння сучасних методик розрахунку конкретного виду устаткування харчового підприємства.
Кабінет з устаткування закладів ресторанного господарства дозволяє вивчати конструкцію, основні регулювання, правила експлуатації та обслуговування машин у закладах готельно-ресторанного господарства.
Оснащений кабінет стендами, плакатами та діючим устаткуванням.
Навчаючись в лабораторії студенти набувають практичних навичок та отримують знання з основних напрямків розвитку науково-технічного прогресу в готельно-ресторанній справі, вивчають будову, правила експлуатації та регулювання устаткування, навчаються підбирати обладнання для використання в закладах.