- Лабораторія мікропроцесорних систем та програмного забезпечення
- Лабораторія архітектури комп’ютерів
- Лабораторія периферійних пристроїв, системного програмування
- Кабінет хімії
- Кабінет економічних дисциплін. Кабінет обліку і звітності в галузі.
- Кабінет устаткування закладів ресторанного господарства
- Кабінет української мови та літератури, зарубіжної літератури
- Лабораторія теоретичних основ електротехніки
- Лабораторія організації обслуговування та барної справи
- Лабораторії монтажу, налагодження та експлуатації технічних засобів автоматизованих систем
- Лабораторія фізики, астрономії, основ теплотехніки
- Кабінет “Лабораторія фізичної хімії”
- Кабінет комп’ютерної графіки
- Лабораторія «Технологія приготування їжі»
- Лабораторія технології галузі та технохімконтролю
- Кабінет комп’ютерної електроніки та схемотехніки
- Лабораторія мікробіології та фізіології харчування
- Кабінет обладнання галузі. Промсанітарія
- Кабінет технології хлібопекарських, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів. “Метрології, стандартизації, сертифікації і управління якістю”
- Кабінет інженерної графіки
- Кабінет історії України та всесвітньої історії
- Кабінет обслуговування в закладах ресторанного господарства»
- Лабораторія теоретичних основ електротехніки, електрорадіовимірювань, теорії електромагнітних кіл та автоматизованого електроприводу.
Кабінет обладнання галузі та промсанітарії є структурним компонентом матеріально-технічної та навчальної бази циклової комісії харчових технологій.
У кабінеті обладнання галузі та промсанітарії розміщені моделі: вистійно-пічного агрегату, силосно-просіювального відділення, виробничого силоса, автоборошновоза, безтарного зберігання борошна, тістоприготувального агрегату ВНИИХП, хлібопекарського та макаронного обладнання, діапроектор та плакати учнівські, які використовуються у навчальному процесі для ефективної реалізації вимог освітніх програм та оволодіння загальними і професійними компетентностями в межах діяльності підприємств хлібопекарської, макаронної, кондитерської та харчоконцентратної промисловості.
В кабінеті розміщені каталоги обладнання галузі, створені електронні посібники та підручники, оформлений куточок на допомогу студентам, який містить методичні рекомендації, зразки оформлення практичних робіт. Все це дає змогу ефективно забезпечити самостійну роботу студентів щодо вивчення окремих тем таких дисциплін як: «Технологічне устаткування галузі», «Промислова санітарія», «Технології».
Матеріально-технічна база кабінету відповідає вимогам сьогодення і забезпечує високий практичний рівень підготовки майбутніх фахівців з харчових технологій.