- Лабораторія мікропроцесорних систем та програмного забезпечення
- Лабораторія архітектури комп’ютерів
- Лабораторія периферійних пристроїв, системного програмування
- Кабінет хімії
- Кабінет економічних дисциплін. Кабінет обліку і звітності в галузі.
- Кабінет устаткування закладів ресторанного господарства
- Кабінет української мови та літератури, зарубіжної літератури
- Лабораторія теоретичних основ електротехніки
- Лабораторія організації обслуговування та барної справи
- Лабораторії монтажу, налагодження та експлуатації технічних засобів автоматизованих систем
- Лабораторія фізики, астрономії, основ теплотехніки
- Кабінет “Лабораторія фізичної хімії”
- Кабінет комп’ютерної графіки
- Лабораторія «Технологія приготування їжі»
- Лабораторія технології галузі та технохімконтролю
- Кабінет комп’ютерної електроніки та схемотехніки
- Лабораторія мікробіології та фізіології харчування
- Кабінет обладнання галузі. Промсанітарія
- Кабінет технології хлібопекарських, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів. “Метрології, стандартизації, сертифікації і управління якістю”
- Кабінет інженерної графіки
- Кабінет історії України та всесвітньої історії
- Кабінет обслуговування в закладах ресторанного господарства»
- Лабораторія теоретичних основ електротехніки, електрорадіовимірювань, теорії електромагнітних кіл та автоматизованого електроприводу.
Лабораторія організації обслуговування та барної справи є структурним компонентом матеріально – технічної та навчальної бази циклової комісії ресторанного обслуговування та виробництва харчової продукції.
Обладнання та оснащення лабораторії організації обслуговування та барної справи, організація робочих місць здійснюється у відповідності із санітарно – гігієнічними, протипожежними нормами, правилами внутрішнього розпорядку, інструкціями з охорони праці.
Лабораторія організації обслуговування та барної справи облаштована барною стійкою, столами, стільцями, кавовою машиною та забезпечена столовим посудом, приборами, столовою білизною які використовуються у навчальному процесі для ефективної реалізації вимог освітніх програм та оволодіння загальними, професійними та практичними навичками в межах діяльності обслуговування та барної справи.
Для підвищення ефективності викладання спецдисциплін в лабораторії створені столи з тематичним сервіруванням; приклади різних способів складання серветок.