Close
MENU
Меню
Меню
Про коледж
Загальна інформація
Керівництво коледжу
Циклові комісії
Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології
Комп’ютерна інженерія
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Виробництво борошняних, кондитерських виробів і харчових концентратів
Ресторанне обслуговування
General information about the college
ППО ВСП «СФК НУХТ»
Ми в соціальних мережах
YouTube
Facebook
Instagram
Публічна інформація
Студенту
Списки груп 1 курсу
Навчання
Дистанційне навчання
Електронний кабінет
Розклад занять
Зміни до розкладу
Графік навчального процесу
Вартість навчання
Відмінники навчання
Важлива інформація
Освітньо- професійні програми
Автоматизація та комп`ютерно-інтегровані технології
Комп’ютерна інженерія
Виробництво борошняних, кондитерських виробів і харчових концентратів
Виробництво харчової продукції
Ресторанне обслуговування
Рейтингові списки
Самоврядування і Профком
Самоврядування
Профком студентів
Неформальна освіта та академічна мобільність
Неформальна освіта
Академічна мобільність
Стоп булінг
Психологічна служба
Гід студента
Реквізити для оплати
НМТ 2024
Особливості НМТ 2024
Підготовка до НМТ-2024
Процедури НМТ- 2024
Український центр оцінювання якості освіти
Харківський регіональний центр оцінювання якості освіти
Скринька довіри
Вступнику
Викладачу
Освітній процес
Контакти
EN
DSC_0437
ВСП "СФК НУХТ"
Новини
Новини
Козацька толока
DSC_0437
18 Жовтня, 2023
18 Жовтня, 2023
DSC_0437
Comments for this post are closed.
ВСП "СФК НУХТ"
ВСП "СФК НУХТ"
Про коледж
Загальна інформація
Керівництво коледжу
Циклові комісії
Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології
Комп’ютерна інженерія
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Виробництво борошняних, кондитерських виробів і харчових концентратів
Ресторанне обслуговування
General information about the college
ППО ВСП «СФК НУХТ»
Ми в соціальних мережах
YouTube
Facebook
Instagram
Публічна інформація
Студенту
Списки груп 1 курсу
Навчання
Дистанційне навчання
Електронний кабінет
Розклад занять
Зміни до розкладу
Графік навчального процесу
Вартість навчання
Відмінники навчання
Важлива інформація
Освітньо- професійні програми
Автоматизація та комп`ютерно-інтегровані технології
Комп’ютерна інженерія
Виробництво борошняних, кондитерських виробів і харчових концентратів
Виробництво харчової продукції
Ресторанне обслуговування
Рейтингові списки
Самоврядування і Профком
Самоврядування
Профком студентів
Неформальна освіта та академічна мобільність
Неформальна освіта
Академічна мобільність
Стоп булінг
Психологічна служба
Гід студента
Реквізити для оплати
НМТ 2024
Особливості НМТ 2024
Підготовка до НМТ-2024
Процедури НМТ- 2024
Український центр оцінювання якості освіти
Харківський регіональний центр оцінювання якості освіти
Скринька довіри
Вступнику
Викладачу
Освітній процес
Контакти
EN
Установчі документи
Ліцензія
Статут
Положення Про ВСП “СФК НУХТ
Back
Нормативні документи
Закон України «Про фахову передвищу освіту»
Правила призначення стипендій у ВСП “СФК НУХТ”
Правила внутрішнього розпорядку
Кодекс академічної етики
Back
Фінансові документи
Державні закупівлі
Закупівлі
Річні плани закупівель
Back
Запобігання корупції
Нормативно-правова база
Методичні рекомендації
Back
Звіти
Організація освітнього процесу
Освітній процес
Back
menu_stud
Дистанційне навчання
Скринька довіри
Розклад занять
Графік навчального процесу
Рейтингові списки
Психологічна служба
Педагогам
Батькам
Студентам
Тести
Цікава психологія
Стоп булінг
Back
Гід студента
Бібліотека
Гуртожиток
Back
Самоврядування
Реквізити для оплати
Scroll Up