У межах вивчення дисципліни «Технології» 18 жовтня 2018р. студенти 1-го курсу групи ХП-10 спеціалізації «Виробництво харчової продукції» разом з викладачем к.т.н. Лобачовою Н.Л. відвідали ресторан «Sazha».
Бренд-кухар ресторану Сергій Григорович Коробка розповів про перспективні плани розвитку ресторану, а також поділився професійними секретами з майбутніми фахівцями. Студенти довідалися про тонкощі ресторанного бізнесу, ознайомилися з екстер’єром та інтер’єром закладу, новітнім обладнанням.
Такі екскурсії необхідно проводити для того, щоб студенти змогли побачити роботу закладів ресторанного господарства, дізнатися про інновації у даній галузі, а також закріпити набуті знання при вивченні даної дисципліни, активізувавши інтерес до майбутньої професії.